William H Coles

William H Coles

Buku dening Pengarang William H Coles

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Review McDowell - Buku dening Pengarang William H Coles

December 26, 2017 0

Pengukuran pangukuran William H. Coles 'McDowell karo tamba sing dididik kanggo psyche lan nyawa, kanthi karya fiksi sensasional sing nyenengake sing nyebabake nyatane nyatakake pengungkapan diri ing njero jagad pandelengan obat canggih. Iku ngrambah ing urip lan pikiran spesialis Hiram McDowell, ahli restorative ing kemunculan kamulyan kang abides ing paling minimal tujuan etika kualitas.

Saka wiwitane crita, para pelaku bakal nemokake yen dheweke pancen melu urip ing pahlawan Dr. Hiram McDowell. Panjenenganipun nandhesaken wontenipun kamulyan kanthi kasunyatan ingkang kathah, kanthi kasugihan, kasempatan lan kauntungan. Kanggo njaba donya, dheweke ngetokake eksterior sing duwe kawruh lan asosiasi ing lapangan, nanging kanggo wong sing kenal karo dheweke, dheweke luwih rapi babagan etika kanthi mung kauntungan lan kabutuhan tartamtu ing tingkat paling dhasar.

Liwat lan liwat, McDowell mbutuhake kanthi cara kaya mangkono; panjenengané kasar kanggo kulawargané, ora kudané lan mratélakaké yèn liya-liyané, katon mung kanggo ngladèni tujuané sajrone nelpon, seneng karo misdirection, ventura ing driji-driji asosiasi, lan aset magnanimous sing disalahgunakaké. Kejabi, konsentrasi crita iki ora mung utamané ing McDowell; Tambahan uga nggawa pusaté kulawarga sing unik lan dampak sing ditindakake kanthi cara kasebut marang kulawarga, utamané bocah enom sing paling cedhak.

Wekasane, dheweke ngetokake musuh kanggo metu saka wong-wong sing tau pracaya marang dheweke lan nyengkuyung clashes saka kapercayan ing endi wae sing pengin tresna marang dheweke. Alesan sing nyenengake, iku arupa kapentingan kanggo mirsani samubarang owahane. Ing mupangat dawa McDowell ora nganggep etika lan ngrusak dheweke lan banjur dipeksa terus-terusan karo anané kabutuhan lan kaurmatan karo kasugihan, pangertèn lan pangaruh sing adoh saka uripé. Dheweke kepekso manggon minangka juru lampah nomad, lan ing sajroning interim, nggawe amarga pikirane, dheweke bisa mlaku-mlaku sinau, kanggo ngurangi dhiri lan dadi manungsa sing luwih sadar kanggo kaslametané ing masyarakat biasa.

Sakabèhé, nyenengake McDowell minangka buku sing apik lan apik kanggo maca sing digaris nganggo karakter lan dipindhah ing kacepetan sing disetel. Hiram McDowell akhir-akhir kasebut minangka pepatah, ora bisa disalahké, lan kanthi bebarengan, karakter sing cacat moral kasebut ngandhut crita marang wahyu pribadine. Umumé, pencipta William H. Coles nggabung karo wong edan sing sinau, sing bisa uga ngucapake lan melu utamane kanggo nyathet bagean pemanggilan restoratif lan fitur naluri manungsa. Konflik lone babagan maca iki minangka nearness sawetara masalah altering alihan. Dadi sing kaya, masalah aside, iki minangka peruse sing kapuji lan aku menehi resep.
Read More